Uw zilveren of gouden munten verkopen

Oude munten kunnen u een aardig bedrag opleveren. Bent u verzamelaar, en hebt u munten dubbel? Of erfde u de verzameling van een familielid, en wilt u die graag omzetten in geld? Denk er dan aan om uw zilveren of gouden munten te verkopen. Bij mij krijgt u er direct geld voor.

Uw gouden munten verkopen aan de beste prijs

Wilt u de juiste muntwaarde krijgen? Kom dan hier uw zilveren of gouden munten verkopen. Om de waarde van de munten te bepalen, is de datering erg belangrijk. Ik geef u graag een goede prijs voor uw zilveren of gouden munten. Zowel voor één muntstuk, als voor de volledige muntcollectie.

Gouden munten verkopen? Cash geld!

Moet u binnenkort een nieuwe investering doen? Dan raapt u snel budget bij elkaar door zilveren of gouden munten te verkopen. Ik geef u graag cash voor uw geldstukken, en dat tegen de scherpste prijs in de regio.

Nú uw zilveren of gouden munten verkopen

Maak vandaag nog een afspraak om uw zilveren of gouden munten te verkopen. Bel me op 0475 23 66 46 of 051 21 09 76. Of mail herwig@serpieters.be. U vindt me in de Ardooisesteenweg in Roeselare – dicht bij het treinstation. Breng zeker uw identiteitsbewijs mee!